Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.

Formthotics™ Youth

dječji ortopedski dodaci obući i stopalima.

Posljedice nepravilnog držanja, genetskog naslijeđa, nepravilnog i nedovoljnog tjelesnog kretanja i programiranog vježbanja, nužno je kontrolirati i korigirati u dobi rasta.

U vrijeme ubrzanog rasta i razvoja djece, individualni ortopedski dodaci obući nužni su za pravilan rast i razvoj stopala, odnosno cjelokupnog mišićno - koštanog sustava. Upravo u periodu rasta formira se koštani sustav, kojemu se prilagođavaju svi ostali sustavi tijela.
Upravo je iz tog razloga potrebno posvetiti posebnu pažnju razvoju stopala i tijela.

Proizvodi Formthotics™ Youth namjenjeni su stopalima u razvoju, koja su vrlo osjetljiva i traže dodatnu potporu, stabilnost i udobnost, i jamče prirodan i pravilan razvoj dječjih stopala.
Formthotics™ novost je u 2013. godini, namijenjen je djeci u dobi od četiri do dvanaest godina, koja inače nose obuću veličine od EU 28 i više.

Proizvodni program čine dječji Formthtics™ Youth modeli Singl i Dual, jednostruke i dvostruke tvrdoće namijenjeni različitim vrstama obuće. Budući da dječja stopala rastu brzo, dodaci Singl i Dual zamišljeni su kao višenamjenska pomagala koja pružaju potporu i udobnost, tako da se djeca mogu nesmetano igrati, razvijati i rasti.

Navedeni ulošci naročito su funkcionalni kod dugotrajnih bolova u nogama, ili kod bolova koje uzrokuje neka aktivnost, ravno stopalo ili moguće ozljede noge ili stopala. U tom je slučaju poželjan savjet liječnika.

Značajke i prednosti:

Pružaju prirodnu potporu, stabilnost, udobnost i toplinu

Smanjuju bolove u dječjim stopalima, koljenima i nogama

Pomažu djetetu u hodu i poboljšavaju držanje tijela

Jamče više zadovoljstva pri tjelesnim aktivnostima