Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.

Tehnologije

Proizvodi Formthotics™ ortopedska su pomagala prilagođena osobnim potrebama, izrađena od jedinstvene termoplastične pjene. Ova tehnologija omogućava proizvodima Formthotics™ iznimnu učinkovitost. Pjena koja se termički formira (prilagođava stopalu) idealna je za oblikovanje uložaka, vodootporna, ne apsorbira bakterije ili klice i jednostavno se održava pranjem u toploj vodi bez štetnog utjecaja na svojstva (perivost).

Na raspolaganju je širok raspon gustoća i oblika kako bi spomenuti proizvodi bili prilagođeni različitim namjenama i obući: od dodataka za sportsku obuću, predviđenih za stabilnost, poravnanje i apsorpciju snažnih udaraca (dvostruke tvrdoće: crveno/plavi, crveno/crveni), do vrlo podatnih i mekanih dodataka za amortizaciju udaraca, namijenjenih pacijentima s bolnim stopalima te onima koji boluju od artritisa ili dijabetesa (shock stop, zeleno/zeleni, tamnocrveni, bež).

Spomenuta tehnologija može osigurati ortopedske dodatke prilagođene svakom zahtjevu, stopalu i obući.
Mogućnost termičkog oblikovanja

Dodaci obući Formthotics™ termički se oblikuju na relativno niskim temperaturama.
Na taj je način ortopedske dodatke moguće oblikovati i preoblikovati tijekom korištenja, čime se osigurava maksimalna razina kontrole i udobnosti. 3D metoda rezanja i jedinstvena obilježja pjene Formax™ omogućavaju zadržavanje zadanog oblika (čak i nakon intenzivnog korištenja i ponovnog zagrijavanja) te pružanje dugotrajne i potpune potpore mišićno-košta nom sustavu.

Termičko oblikovanje dodatno povećava učinkovitost dodataka Formthotics™, jer osigurava izvrsno pristajanje stopalu i obući, što pruža bolju kontrolu biomehaničke funkcije, funkcionalnu potporu, neposrednu udobnost, stablilizaciju stopala i donjih ekstremiteta.

Većina drugih ortopedskih dodataka izrađenih od pjene oblikuje se kompresijom pjene od etilen-vinil acetata. Proces oblikovanja zagrijavanjem i kompresijom mijenja staničnu strukturu etilen-vinil acetata, čime se onemogućava zadržavanje novog oblika dodatka prilagođenog stopalu pacijenta, pa se proizvod (uložak) vraća u izvorni oblik.

3D metoda rezanja

Dodaci Formthotics™ režu se iz bloka pjene, ne komprimiraju se, niti se oblikuju injek tiranjem, kao mnogi drugi ulošci od pjene. To znači da će kod proizvoda Formthotics™ potrebna količina pjene ostati na zadanom mjestu te osigurati anatomsku potporu koštanom sustavu stopala.

S obzirom na to da se dodaci Formthotics™ proizvode uz uporabu 3D tehnologije rezanja, struktura pjene ne mi jenja se i nema izrazito komprimiranih, tankih područja, koja su karakteristična za pjenu oblikovanu kompresijom.
Takva tehnologija rezanja pjene zadržava naknadnu mogućnost preoblikovanja.

Petna čašica

Jedinstvena petna čašica uložaka Formthotics™ formira se urezivanjem oblika kapi u donju površinu pjene. Urezivanjem takvog oblika u donju površinu dobiva se gladak, zaobljen oblik koji osigurava 3D potporu oko petne kosti. Zbog jedinstvenog oblika ortopedski dodatak izvrsno pristaje stopalu i obući, a termičko oblikovanje pjene Formax™ ide i korak dalje - omogućava stopalu stvaranje savršenog oblika.

Potpora svodu stopala

Oblik kapi na površini tabana dodataka Formthotics™ urezan je u pjenu. Proteže se
ispod pete i ispod lateralne granice stopala. Daljnjim kreiranjem materijala od lateralnog ruba osigurava se potpora na medijalnom rubu te longitudinalna, lateralna i transverzalna potpora svoda ispod uporišta (glava) svodova metatarzalnih kostiju.

Antimikrobski učinak (perivost)

Dodaci obući Formthotics™ imaju i antimikrobska svojstva - sprečavaju razvoj mikroorga nizama poput bakterija i gljivica. Osim što su hipoalergenski i otporni na vodu, sadrže i Ultrafresh™, sredstvo protiv mikroba, koje se dodaje tijekom proizvodnje. Ultrafresh™ aktivno sprečava i uništava mnoge bakterije i gljivice koje uzrokuju neugodan miris stopala, a sprečava i pojavu mrlja te na taj način održava uloške čistijima i svježijima.