Rolex replica watches launched the new Oyster Perpetual Rolex Deepsea replica watches uk. The new 44 mm case has been redesigned on both sides of the lugs and case, and the enlarged enamel strap features a new size folding shackle. For the first time, this professional dive replica watches online is equipped with the leading 3235 movement with watchmaking technology replica watches sale.

Naši partneri u Vašem gradu

Naši partneri u Vašem gradu
Pri obavljanju svakodnevnih obveza osjećate bolove dok hodate, muče Vas bolovi u kralježnici, u području vrata?

Sve ovo simptomi su veoma česte bolesti današnjeg vremena, modernog tempa i načina života i genetskog nasljeđa koji, od najranijeg djetinjstva i sve više kako starimo, uzima svoj danak na našem sustavu za kretanje.

U medicini vrijedi stav kako je atlas krov kuće našeg tijela, zdjelica je njena baza, no sve to na kraju stoji na temeljima - temeljima koji su naša stopala. Stoga su stopala temelj naše terapije no ujedno i Vaš prvi korak ka životu bez svakodnevnih bolova.

Medicinski sustav ''Formthotics'' u koji spadaju Ortopedski ulošci i popratna '' Formthotics '' terapija rezultat su gotovo četrdesetogodišnjeg rada i istraživanja, upotrebe najsuvremenijih tehnologija i sve to kako bi Vam danas s velikim ponosom mogli ponuditi nešto što zaista djeluje.

Filozofija našeg rada zasniva se na radu sa ljudima svih dobnih skupina. Naši proizvodi pokazuju iznimne rezultate u radu sa djecom kojima kao korektivno i preventivno sredstvo omogućava lagodan korak u budućnost. Posebno smo ponosni na svoje rezultate u radu sa djecom koja pate od skolioze ali i djece sa cerebralnom paralizom koja su, nakon primjene naše terapije, napravila svoje prve korake.

U radu sa zrelijim pacijentima svakodnevno olakšavamo život kako studentima, tako i konobarima, profesionalnim sportašima, ljudima koji svoje radne dane provode pred računalima, ukratko svima onima kojima moderan način života uzrokuje bolove u sustavu za kretanje.

U tu skupinu posebice spadaju starije osobe, osobe kojima smo primjenom medicinskog sustava Formthotics vratili dio vitalnosti, omogućili samostalno kretanje bez bola, usudili bi se reći možda ih i pomladili.

Svakim danom lista naših partnera, eminentnih stručnjaka, sve više raste i danas sa ponosom možemo reći da smo dostupni u čitavoj Hrvatskoj i čitavoj Jadranskoj regiji.

Ne čekajte stoga da bol postane prejaka jer svaki dan s boli sada možete izbjeći. Naručite se još danas na pregled kod naših partnera u Vašem gradu. 

Lista naših partnera:

http://www.mediadria.com/prod_mjesta.aspx#.VNirg-aG-WX


Medicinski sustav Formthotics  - za prve korake, za sportske pobjede, za udoban život.

 

 

Download

20150209142309_Foot-to-Formthotic.jpg / Grafička datoteka / 8 kB